Kontakt

Místo pro Vaše kontaktní údaje.

Tipy na dárky pro rybáře

Pokud máte v rodině rybáře, možná tápete, co by se mu mohlo hodit, co ještě nemá, prostě co by pro něj byl dobrý dárek. V takovém případě se nechte inspirovat tipy v tomto článku. 

 

Oblečení potěší

Většina chlapů svou módní výbavu příliš neřeší, což platí dvojnásobně, když jdou na ryby. V tomto případě je nejdůležitější funkčnost a až poté vzhled. Na dlouhé vysedávání u vody potřebuje rybář hlavně teplé, nepromokavé oblečení. Zkuste prohledat internet a kouknout se po pořádné bundě, brodících holinkách nebo rukavicích. V různých obchodech můžete nalézt i vtipná trička s rybářskou tématikou.

Rybaření Akrylátová trofej FA210M24

Trofeje a poháry pro rybářem

Dalším tipem jsou trofeje a poháry pro rybáře. Pokud víte, že váš blízký má na kontě pořádný úlovek, připomeňte mu to například medailí nebo trofejí, na kterou necháte vyrýt například datum úlovku a váhu. Najít lze také poháry ve tvaru ryby nebo prutu, věřte, že takový dárek si správný rybář hned vystaví na viditelné místo. A pokud chcete být kreativní, cenu můžete vyrobit i sami a nějak originálně.

Rybaření Figurka F0145

Prutem nic neskazíte 

Bez čeho by se žádný rybář neobešel? Samozřejmě, že bez prutu. V tomto ohledu nevadí, pokud už nějaký vlastní, nový prut se totiž hodí vždycky. Může tak lovit na více místech najednou a své úlovky zdvojnásobit. Při vybírání prutu je nejlepší se obrátit přímo na profesionály popřípadě se nejdříve poradit s jeho rybářským parťákem, v jakých vodách loví a co by pro něj bylo nejlepší. Výběr prutu nepodceňte a nešetřete, kvalitní prut něco stojí. 

 

Ostatní

Pokud má všech těchto věcí doma zásobu, nezoufejte. Stále jej můžete překvapit nějakou pořádnou vychytávkou nebo kvalitnějším kouskem, než již vlastní. Na výběr máte z velkého množství, například židličky, vidlice na prut, rybářské kufříky atd. A jelikož se každému rybáři hodí nůž, kupte třeba známou rybičku, která poslouží nejen při rybaření. A pokud chcete být originální, vytvořte set krmení, půlku pro ryby a druhou půlku pro rybáře, naplnit ji můžete vším, co má rád.